• Κέντρο Αθηνών
    Ο Νίκος Βέρτης μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.
  • Έμπατη North
    Κωστόπουλος - Μπάστα - Καρλάκη - Nigma
  • Βοτανικός
    Αντύπας - Μακρόπουλος

Απλά Ελληνικά

Απλά Ελληνικά
0 votes

Ένας χώρος που άνοιξε στα νότια προάστια πριν απο τέσσερα χρόνια και δεν άργησε να γίνει το στέκι των απανταχού ξενύχτηδων που θέλουν να ακούσουν ελληνικές επιτυχίες παρέα με καλό κόσμο και με επώνυμους.

Στο Απλά Ελληνικά το κέφι φτάνει απλά στα ύψη. Από τα καλύτερα ελληνάδικα της Αθήνας απευθύνεται σε αυθεντικούς Έλληνες που αγαπάνε την ελληνική μουσική. Η διασκέδαση πιάνει κόκκινο μέχρι τις πρωινές ώρες.

Απλά Ελληνικά Γλυφάδα

Απλά Ελληνικά

Το Απλά Ελληνικά βρίσκεται στην Γλυφάδα σε ένα πολύ ωραίο χώρο και λειτουργεί καθημερινά. Με δυνατή μουσική μόνο σε ελληνικούς ρυθμούς η διάθεση ανεβαίνει στα ύψη. Το νυχτερινό μαγαζί διοργανώνει events σε εβδομαδιαία βάση με γνωστούς και ανερχόμενους καλλιτέχνες κάνοντας την διαφορά.

Απλά Ελληνικά.Το όνομα και μόνο τα λέει όλα… το κέφι απλά στα ύψη. Το νέο ελληνάδικο αποτελεί την καλύτερη πρόταση διασκέδασης. To νυχτερινό κέντρο έχει αλλάξει τους κανόνες διασκέδασης και αυτό φαίνεται απο την μεγάλη επιτυχία που έχει κάνει.

Τηλ.: 697 040 1100

 

Διελυθυνση: Λ.Ποσειδώνος 81
Τιμή φιάλης 80€ όλες τις μέρες.
Τιμή ποτού 8€

Για την υπηρεσία αυτή δε χρεώνεστε τίποτα περισσότερο απο τις αναγραφόμενες τιμές, καθώς η πληρωμή γίνεται πάντα στο αντίστοιχο κέντρο διασκέδασης.Συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία και το αποτέλεσμα στην επαλήθευση. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να την επιβεβαίωση της κράτησης.Εναλλακτικά καλέστε στα 698-6719-677 & 694-0791-407Ονοματεπώνυμο:
E-mail:
Τηλέφωνο:
Κατάστημα:
Άτομα:
Ημερ/νία:
Σχόλια: