• Κέντρο Αθηνών
    Ο Νίκος Βέρτης μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.
  • Έμπατη North
    Κωστόπουλος - Μπάστα - Καρλάκη - Nigma
  • Βοτανικός
    Αντύπας - Μακρόπουλος

Spell Club | Gkazi

spell club
2 votes

Spell Club στο Γκάζι.

To Spell Club είναι μια κανούργια άφιξη σε γνωστό χώρο στο Γκάζι. Στο χώρο όπου στέγαζε τόσα χρόνια το  Dream City από φέτος, και φαντάζομαι για πολλά χρόνια ακόμα, θα στεγάζει το Spell Club. Σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο, με πολύ όμορφη και διαφορετικη διακόσμη το Spell Club έρχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμες διασκέδασης!

Spell Club events!!!

spell-club-gkaziΜε την ανακοίνωση κι όλας του πρώτου εβδομαδιαίου event, το Spell Club βάζει ψηλά τον πήχη του ανταγωνισμού για τον φετινό  χειμώνα. Κάθε Κυριακή το γνωστό σε όλους RnB party Sex me Up θα πραγματοποιείται στο Spell Club στο Γκάζι. Στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και άλλα εβδομαδιαία events που θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα του μαγαζιού. Αναμένεται επίσης να γίνουν και μερικά events με καλεσμένους γνωστος DJ’s από όλο τον κόσμο.

Θα κάνει την διαφορά το Spell Club;

Αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε αν το Spell Club θα κάνει την διαφορά φέτος στην νηχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Παρ όλα αυα σίγουρα θα είναι μια από τις πρώτες επιλογές μας για διασκέδαση. Το Opening έχει προγραμματιστεί για τις 3 Οκτωβρίου και σίγουρα θα περάσουμε μια βόλτα να δούμε τι γίνεται. Το Spell Club βρίσκεται στην Ιερά Οδό 30-32.

 

 

 

 

Μέρες λειτορυγίας Τιμή στα 6 άτομα
Παρασκευή 90€
Σάββατο 90€
Κυριακή 90€
Τηλ: Vodafone Τηλ.: Cosmoste
6940791407 6986719677
Διεύθυνση Ιερά Οδός 30-32, Γκάζι
Τιμή Εισόδου 10€
Αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Για την υπηρεσία αυτή δε χρεώνεστε τίποτα περισσότερο απο τις αναγραφόμενες τιμές, καθώς η πληρωμή γίνεται πάντα στο αντίστοιχο κέντρο διασκέδασης.Συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία και το αποτέλεσμα στην επαλήθευση. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να την επιβεβαίωση της κράτησης.Εναλλακτικά καλέστε στα 698-6719-677 & 694-0791-407Ονοματεπώνυμο:
E-mail:
Τηλέφωνο:
Κατάστημα:
Άτομα:
Ημερ/νία:
Σχόλια: