• Κέντρο Αθηνών
  Ο Νίκος Βέρτης μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.
 • Έμπατη North
  Κωστόπουλος - Μπάστα - Καρλάκη - Nigma
 • Βοτανικός
  Αντύπας - Μακρόπουλος

FAQ

Πως λειτουργεί;

 • Επιλέγετε το χώρο διασκέδασης και την μέρα, και συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία στην επιλογή Κάντε Κράτηση.
 • Στη συνέχεια, κάποιος εκπρόσωπος του Trapezakias.gr θα έρθει σε άμεση επικοινωνία μαζί σας για να επιβεβαιώσει την κράτηση.
 • Για την υπηρεσία αυτή δεν χρεώνεστε τίποτα περισσότερο απο τις αναγραφόμενες τιμές καθώς η πληρωμή γίνεται πάντα στο αντίστοιχο κέντρο διασκέδασης.
 • Καλή σας διασκέδαση!

Φοβάμαι να δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία στη φόρμα κράτησης.
Τα στοιχεία που σας ζητούνται για να κάνετε κράτηση είναι τα απολύτως απαραίτητα για να πραγματοποιήσουμε την κράτηση. Τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) παραμένουν αυστηρώς προσωπικά και απόρρητα. Το τηλέφωνό σας χρειάζεται για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της κράτησης και για περισσότερες πληροφορίες.

Σε ποιο όνομα θα γίνεται η κράτηση;
Η κράτηση θα γίνεται συνήθως στο όνομα αυτού που την κάνει. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα σας ενημερώνουμε εμείς ακριβώς για όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την κράτηση.

Πόσο καιρό πριν, θα ήταν καλό να σας ενημερώσουμε για μια κράτηση;
Μπορείτε να κλείσετε μέχρι το μεσημέρι της μέρας που θέλετε να διασκεδάσετε… καλό βέβαια θα ήταν να μας ενημερώνετε από την προηγούμενη μέρα για κάθε κράτηση για τη δική σας πιο εύκολη εξυπηρέτηση και για το δικό μας προγραμματισμό. Για έκτακτες καταστάσεις καλέστε στο 698-6719-677

Μέχρι τι ώρα θα πρέπει να είμαστε στο ανάλογο κέντρο διασκεδάσεως;
Η ώρα προσέλευσης που θα σας ευνοήσει είναι 23.30 -23.45. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, ανάλογα και με το κέντρο διασκεδάσεως και τη μέρα που έχετε επιλέξει θα σας ενημερώνουμε τηλεφωνικώς για τα περιθώρια της ώρας προελεύσης που θα έχετε στη διάθεσή σας. Η ενημέρωσή σας θα γίνεται άμεσα με την πιστοποίηση της κράτησης που θα επιλέξετε.

Για οποιοδήποτε θέμα/ερώτηση, που μπορώ να απευθυνθώ;
Για οποιαδήποτε απορία έχετε σε σχέση με τις κρατήσεις και γενικότερα σε σχέση με το site στείλτε μας mail και θα επικοινωνήσουμε εμείς αμέσως μαζί σας. Όταν κάνετε κράτηση επικοινωνούμε άμεσα τηλεφωνικώς στον αριθμό  που μας δίνετε, ενώ επίσης σας δίνουμε και το δικό μας αριθμό για να μας καλείτε σε κάθε περίπτωση.