• Κέντρο Αθηνών
    Ο Νίκος Βέρτης μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.
  • Έμπατη North
    Κωστόπουλος - Μπάστα - Καρλάκη - Nigma
  • Βοτανικός
    Αντύπας - Μακρόπουλος

Μία διαφορετική τραγουδοποιός!

Κεραμιδά Κατερίνα
0 votes

Μια διαφορετική,ποιοτική καλλιτέχνιδα, η Κατερίνα Κεραμιδά!

H Κατερίνα Κεραμιδά, γεννημένη στην Αθήνα, σπούδασε κλασικό πιάνο και Ανώτερα θεωρητικά στο Ωδείο Μουσική Σπουδή. Η σχέση της με τη μουσική, σχέση ζωής, αλλά το μουσικό της ταξίδι, ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2012, όταν έδωσε την πρώτη της συναυλία στο Θέατρο Κάρολος Κουν, για τα παιδιά του ιδρύματος Παιδόπολη – Άγιος Ανδρέας Αλίμου.

Αυτή ήταν η αφετηρία, και η δυναμική της, μια φυσιογνωμία  σεμνή, και παράλληλα ασυμβίβαστη και πολλά υποσχόμενη. Στις 22 Νοεμβρίου η τραγουδοποιός Κατερίνα Κεραμιδά εμφανίστηκε, για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note Jazz Club, ερμηνεύοντας κομμάτια από την προσωπική της δουλειά, καθώς και διασκευές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο σε ρυθμούς έντεχνου, rock, swing, ethnic. 

Κατερίνα Κεραμιδά

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ένα κόμμάτι, το οποίο ερμηνεύει αλλά και έχει δημιουργήσει η ίδια.

Για περισσότερα επισκεφτείτε το κανάλι της Κατερίνας στο Youtube: YouTube Channel

Στο ίδιο βαγόνι – Κατερίνα Κεραμιδά


 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Για την υπηρεσία αυτή δε χρεώνεστε τίποτα περισσότερο απο τις αναγραφόμενες τιμές, καθώς η πληρωμή γίνεται πάντα στο αντίστοιχο κέντρο διασκέδασης.Συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία και το αποτέλεσμα στην επαλήθευση. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να την επιβεβαίωση της κράτησης.Εναλλακτικά καλέστε στα 698-6719-677 & 694-0791-407Ονοματεπώνυμο:
E-mail:
Τηλέφωνο:
Κατάστημα:
Άτομα:
Ημερ/νία:
Σχόλια: