• Κέντρο Αθηνών
    Ο Νίκος Βέρτης μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.
  • Έμπατη North
    Κωστόπουλος - Μπάστα - Καρλάκη - Nigma
  • Βοτανικός
    Αντύπας - Μακρόπουλος

Πλούταρχος – Παντελίδης στο Τεάτρο

closed
2 votes

Γιάννης Πλούταρχος και Παντελής Παντελίδης μαζί στο Τεάτρο!

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, έπειτα από ραντεβού που κλείστηκε ανάμεσα στον Γιάννη Πλούταρχο και τον επιχειρηματία του Teatro Κωνσταντίνο Μπερτάκη , συμφωνήθηκε η συνύπαρξη ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού μας χώρου του Γιάννη Πλούταρχου , με τον καλλιτέχνη της νέας γενιάς που συνεχίζει την ανοδική του πορεία με χαμηλούς τόνους , Παντελή Παντελίδη.

Από τις 25 Απριλίου και για δέκα εμφανίσεις το Teatro Music Hall ανοίγει και πάλι τις πύλες του και υποδέχεται,τον Γιάννης Πλούταρχο και τον Παντελή Παντελίδη σε ένα πρόγραμμα που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Σύντομα η επίσημη ανακοίνωση από το Teatro Music Hall.

Τιμές:
160€ η φιάλη στα 4 άτομα.
15€ είσοδος στο μπαρ με ποτό.

Αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Για την υπηρεσία αυτή δε χρεώνεστε τίποτα περισσότερο απο τις αναγραφόμενες τιμές, καθώς η πληρωμή γίνεται πάντα στο αντίστοιχο κέντρο διασκέδασης.Συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία και το αποτέλεσμα στην επαλήθευση. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να την επιβεβαίωση της κράτησης.Εναλλακτικά καλέστε στα 698-6719-677 & 694-0791-407Ονοματεπώνυμο:
E-mail:
Τηλέφωνο:
Κατάστημα:
Άτομα:
Ημερ/νία:
Σχόλια: