• Κέντρο Αθηνών
    Ο Νίκος Βέρτης μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.
  • Έμπατη North
    Κωστόπουλος - Μπάστα - Καρλάκη - Nigma
  • Βοτανικός
    Αντύπας - Μακρόπουλος

Το Villa Club όπως το είδα εγώ!

villa club trapezakias
1 vote

To Villa Club μέσα από τα μάτια του Trapezakias.

Χθες το βράδυ (2/5) επισκέφτηκα το Villa Club και μπορώ να πω ότι τα πράγματα ήταν καλύτερα και απ ότι τα περίμενα.

Κατ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι πρόκειται για ελληνάδικο 100% παρ όλο που το όνομα δεν σου θυμίζει κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι ακούγοντας για ελληνάδικο στον Πειραιά πολύ θα σχηματίσετε άσχημη εικόνα στο μυαλό σας. Και όμως το Villa Club δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φαντάζεστε.

Ο κόσμος και η μουσική στο Villa Club.

Για Παρασκευή μπορούμε να πούμε ότι το μαγαζί είχε πάρα πολύ κόσμο, εφόσον το κάτω ήταν σχεδόν γεμάτο. Η αναλογία αντρών και γυναικών ήταν εξαιρετικά καλή, κάτι που σπάνια έχω δει σε άλλα μαγαζιά. Οι Djs του Villa Club ήταν φοβεροί. Οι μουσικές επιλογές τους βασίζονται κυρίως σε ελληνικά τραγούδια και τις επιτυχίες της εποχής, και παίζουν main πρόγραμμα από νωρίς, χωρίς να κουράσουν τους πελάτες.

villa club kosmos

Λίγα λόγια για τον χώρο Villa Club.

Το Villa Club είναι από τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα,αν όχι το μεγαλύτερο στο είδος του, και γι αυτόν τον λόγο υπάρχει μια άνεση,τουλάχιστον στην κίνηση. Περιμετρικά υπάρχουν καναπέδες για αυτούς που θέλουν να ξεκουράζονται που κ που και στην μέση είναι τα μπαρ και μερικά stands γι αυτούς που προτιμάνε να πίνουν στο όρθια το ποτό τους.

Για μέρες με περισσότερο κόσμο υπάρχει και ο πρώτο όροφος ο οποίος χθες,όπως είναι λογικό δεν λειτουργούσε.

Τα ποτά ήταν εξαιρετικής ποιότητας,κάτι που το καταλαβαίνετε και μόνοι σας αφού μπορώ και γράφω μετά από τέτοια κατανάλωση!!!

Σίγουρα ένα μαγαζί που αξίζει να επισκεφτείτε!

Πληροφορίες για το Villa Club θα βρείτε πατώντας εδώ: Villa Club.

Αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Για την υπηρεσία αυτή δε χρεώνεστε τίποτα περισσότερο απο τις αναγραφόμενες τιμές, καθώς η πληρωμή γίνεται πάντα στο αντίστοιχο κέντρο διασκέδασης.Συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία και το αποτέλεσμα στην επαλήθευση. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να την επιβεβαίωση της κράτησης.Εναλλακτικά καλέστε στα 698-6719-677 & 694-0791-407Ονοματεπώνυμο:
E-mail:
Τηλέφωνο:
Κατάστημα:
Άτομα:
Ημερ/νία:
Σχόλια: