• Κέντρο Αθηνών
    Ο Νίκος Βέρτης μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.
  • Έμπατη North
    Κωστόπουλος - Μπάστα - Καρλάκη - Nigma
  • Βοτανικός
    Αντύπας - Μακρόπουλος

Fratelli cocktail bar (Αιγάλεω)

fratelli cocktail bar
2 votes

Ο Αλέξανδρος και ο Νικόλαος Κοκκοράκης, στα μέσα του 2013 με τη γνώση και την εμπειρία τους στη διασκέδαση και γενικά στο χώρο του καφέ,αποφάσισαν να ρισκάρουν ανοίγοντας ένα cocktail bar

Το Fratelli cocktail bar βρίσκεται στον πεζόδρομο.

Ήρθαμε για να μείνουμε..!! Το Fratelli cocktail bar βρίσκεται στον πεζόδρομο της Χρυσοστόμου Σμύρνης 10 στο Αιγάλεω,5 λεπτά από το μετρό. Κοντεύουμε ήδη ένα χρόνο λειτουργίας και έχουμε ανεβάσει αυστηρά τον πήχη και την ποιότητα της διασκέδασης στα Δυτικά προάστια. Dance show- Show με πυροτεχνήματα,gus show-fire show- dj set-Live-Karaoke αλλά και πολλά άλλα είναι μέσα στο παιχνίδι.

Θα το απολαύσεις στο Fratelli cocktail bar

Πολλές δικές μας συνταγές, όχι μόνο από απίθανα Cocktail, αλλά και ροφήματα, αναψυκτικά δικά μας και ότι γεύση μπορείς να φανταστείς, θα το απολαύσεις στο Fratelli cocktail bar. Η ειδικότητά μας είναι τα Ελληνικά Party, που φυσικά έχουν ξεσηκώσει όλη τη γειτονιά.

fratelli cocktail bar

Στα μελλοντικά μας σχέδια είναι η Ιταλική κουζίνα, προσφέροντας κάτι διαφορετικό στη γειτονιά και με αυστηρά ποιοτική γεύση.
Σας περιμένουμε να το επιβεβαιώσετε.
Κρατήσεις: 6989601444 – 2105310621

Προσφορές

09:00-13:00 (όλοι οι καφέδες 2,5€)
Με κάθε κράτηση για φιάλη δώρο μία κανάτα

Αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Για την υπηρεσία αυτή δε χρεώνεστε τίποτα περισσότερο απο τις αναγραφόμενες τιμές, καθώς η πληρωμή γίνεται πάντα στο αντίστοιχο κέντρο διασκέδασης.Συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία και το αποτέλεσμα στην επαλήθευση. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να την επιβεβαίωση της κράτησης.Εναλλακτικά καλέστε στα 698-6719-677 & 694-0791-407Ονοματεπώνυμο:
E-mail:
Τηλέφωνο:
Κατάστημα:
Άτομα:
Ημερ/νία:
Σχόλια: