Κατηγορίες

Ο Χαρης Κωστοπουλος στο Εμπατη!

0 votes

ΕΜΠΑΤΗ NORTH

Έμπατη North και ο φετινός χειμώνας θα πάρει φωτιά στα βόρεια προάστια με τον ένα και μοναδικό Χάρη Κωστόπουλο που επιστρέφει στο γνωστό κέντρο διασκεδάσεις μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές για να μας χαρίσει μεγάλες στιγμές λαϊκής διασκέδασης.
Μαζί του είναι ο Σπύρος Σπυράκος που έρχεται και αυτός φέτος το χειμώνα για να κάνουν αμαρτίες στα βόρεια προάστια

ο Κωστόπουλος και ο Σπυράκος στο Έμπατη.

ο Κωστόπουλος και ο Σπυράκος στο Έμπατη.

Στο Έμπατη North με το Χάρη Κωστόπουλο και τον Σπύρο Σπυράκο θα είναι η ταλαντούχα δυνατή παρουσία Έρη Ζώρα που με τις δυνατές ερμηνείες της θα απογειώσει τη διασκέδαση μας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.Guest star η Εύα Λάσκαρη που έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές της μετά την πολύ επιτυχημένη σεζόν που έκανε πέρσι το χειμώνα στο Ρομέο και σταθερή αξία στο σχήμα δίνει και η Έλενα Μετξά.

Η Έρη Ζώρα στο Έμπατη.

Η Έρη Ζώρα στο Έμπατη.

Μαζί τους θα είναι και κάποιοι νέοι καλλιτέχνες και το σχήμα αναμένεται να αποτελέσει το χειμερινό μέρος συγκέντρωσης όλων των βορείων προαστίων και όχι μόνο … στο Έμπατη κάθε χρόνο λόγο του κομβικού σημείου στο οποίο βρίσκετε διασκεδάζει όλη η Αθήνα καθώς λόγο του ότι είναι δίπλα στην εθνική μας οδό είναι εύκολα προσβάσιμο από όπου και να διαμένει κάποιος.

 Τιμή Trapezakias.gr

Παρασκευή – 90€ η φιάλη για 6 άτομα
Σάββατο – 100€ η φιαλη για 6 άτομα

Κάνετε κράτηση

Για την υπηρεσία αυτή δε χρεώνεστε τίποτα περισσότερο απο τις αναγραφόμενες τιμές, καθώς η πληρωμή γίνεται πάντα στο αντίστοιχο κέντρο διασκέδασης.Συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία και το αποτέλεσμα στην επαλήθευση. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να την επιβεβαίωση της κράτησης.Εναλλακτικά καλέστε στα 698-6719-677 & 694-0791-407Ονοματεπώνυμο:
E-mail:
Τηλέφωνο:
Κατάστημα:
Άτομα:
Ημερ/νία:
Σχόλια:

.

.

Σχολιάστε!